Formations-entreprises.be
opleidingenadvieseventsjobsstimulearning
 
 
 

> Page d'accueil >

HACCP-inleiding

HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) is een gestructureerde benadering die de veiligheid van de producten voor de consument/gebruiker beheerst. HACCP heeft als voornaamste doel het voorkomen van alle potentiële risico’s bij een voedingsproduct. Tijdens deze workshop krijgt u de kennis en de hulpmiddelen die nodig zijn voor het opstellen en het beheren van HACCP-plannen.


 
SOCIETE EVALUER EVALUATIONS INFORMATION S'INSCRIRE
Données du cours
Société de la formation Amelior
Formation HACCP-inleiding
Je voudrais plus d'informations sur *
Données de l'etudiant
Mr./Mme.
Prénom + nom
E-mail *
Téléphone
Société
Tapez le code *

Formations-entreprises.be

Mission
A propos du site
Aperçu catégories
FAQ
Introduction des données
Références
Coordonnées de l'entreprise

Annoncer

Site Internet
Journal des Formations

Information

Subsides & Fonds
Nouvelles & communiqués de presse
Liens

Contact

K. Vandermeersch
kristoff@bedrijfsopleidingen.be
+32 486 65 51 81
I. Vanhaecke - boekhouding
isabelle@bedrijfsopleidingen.be