Bedrijfsopleidingen.be
opleidingenadvieseventsjobsleerlocatiesstimulearningstimulearning
 
 
 
 

> Startpagina >

HACCP-inleiding

Hazard Analysis&Critical Control Points is een gestructureerde benadering die de veiligheid van levensmiddelen voor de eindverbruiker beheerst. Elk Belgisch bedrijf is verplicht om HACCP-principes toe te passen. Een HACCP-plan bestaat uit: beschrijving/beoordeling van alle potentiële gevaren van het levensmiddel in alle stadia van het proces, identificatie van de kritieke controlepunten (CCP's), vaststellen en uitwerken van maatregelen waardoor deze CCP's doeltreffend beheerst worden. Hier krijgt u de kennis/hulpmiddelen die nodig zijn voor het opstellen-uitwerken-beheren van de HACCP-plannen.


 
AANBIEDER EVALUEER EVALUATIES INFO AANVRAGEN INSCHRIJVEN
Cursus
Opleidingsbedrijf Amelior vzw
Titel opleiding HACCP-inleiding
Ik had graag meer info over *
Aanvrager
Mr. / Mevr.
Voornaam + naam
Email *
Telefoon
Bedrijf
Tik de code over *

Bedrijfsopleidingen.be

Missie
Over deze site
Overzicht categorieën
FAQ
Gebruiksvoorwaarden
Referenties
Bedrijfsgegevens

Adverteren

Website
Opleidingskrant
Nieuwsbrief

Info

Subsidies & Fondsen
Nieuws en persberichten
Links

Contact

K. Vandermeersch
kristoff@bedrijfsopleidingen.be
+32 486 65 51 81
I. Vanhaecke - boekhouding
isabelle@bedrijfsopleidingen.be