Bedrijfsopleidingen.be
opleidingenadvieseventsjobsleerlocatiesstimulearningstimulearning
 
 
 
 

> Startpagina >

Werkplaatsorganisatie in de voeding

Naast kwaliteit, voedselveiligheid, efficiëntie en korte doorlooptijden wordt verwacht dat de eerstelijnsverantwoordelijke in de voedingsindustrie actief meewerkt aan het realiseren van de bedrijfsdoelstellingen, continu verbeteren en het motiveren van medewerkers om de vooropgestelde objectieven te behalen. In deze opleiding krijgen de deelnemers een beter inzicht in hun eigen functie, de wijze waarop zij hun medewerkers kunnen aansturen en coachen en hoe teamwerk helpt om de bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Via een aantal basistechnieken wordt hen ook een aanpak aangereikt om de werkpla


 
AANBIEDER     INFO AANVRAGEN INSCHRIJVEN
Cursus
Opleidingsbedrijf PvO - Partners voor Ondernemers
Titel opleiding Werkplaatsorganisatie in de voeding
Ik had graag meer info over *
Aanvrager
Mr. / Mevr.
Voornaam + naam
Email *
Telefoon
Bedrijf
Tik de code over *

Bedrijfsopleidingen.be

Missie
Over deze site
Overzicht categorieën
FAQ
Gebruiksvoorwaarden
Referenties
Bedrijfsgegevens

Adverteren

Website
Opleidingskrant
Nieuwsbrief

Info

Subsidies & Fondsen
Nieuws en persberichten
Links

Contact

K. Vandermeersch
kristoff@bedrijfsopleidingen.be
+32 486 65 51 81
I. Vanhaecke - boekhouding
isabelle@bedrijfsopleidingen.be