Bedrijfsopleidingen.be
opleidingenadvieseventsjobsleerlocatiesstimulearningstimulearning
 
 
 
 

> Startpagina >

HACCP-inleiding

Hazard Analysis&Critical Control Points is een gestructureerde benadering die de veiligheid van levensmiddelen voor de eindverbruiker beheerst. Elk Belgisch bedrijf is verplicht om HACCP-principes toe te passen. Een HACCP-plan bestaat uit: beschrijving/beoordeling van alle potentiële gevaren van het levensmiddel in alle stadia van het proces, identificatie van de kritieke controlepunten (CCP's), vaststellen en uitwerken van maatregelen waardoor deze CCP's doeltreffend beheerst worden. Hier krijgt u de kennis/hulpmiddelen die nodig zijn voor het opstellen-uitwerken-beheren van de HACCP-plannen.


 
AANBIEDER EVALUEER EVALUATIES INFO AANVRAGEN INSCHRIJVEN

Fijn dat je je collega's wil laten delen in wat jij van de opleiding vond. Zo kunnen ook zij de juiste keuze maken.
Ook de leden van Stimulearning, een netwerk van leerprofessionals gebruiken uw gegevens om hun eigen opleidingsbeleid richting te geven. Ook zij danken u.
Tenslotte steun je ook www.masomo.net, een lagere meisjesschool in Katanga, Congo. Wij storten per evaluatie € 1.00 naar hen.

Je professioneel mailadres is een verplicht veld omdat je de evaluatie per mail moet valideren. Als je naast de evaluatie je naam wil zien verschijnen, dan dien je die in te vullen.

HACCP-inleiding - Amelior vzw

Opleiding gevolgd in voorjaar 2018
najaar 2018
voorjaar 2019
Evaluatie
Inhoud
nieuw, nuttige opfrissing, motiverend, toepasbaar, mix theorie en toepassingen ...

uitstekend

tevreden

voldoende

onvoldoende

n.v.t.

Trainer
boeiend, duidelijk, enthousiast, deskundig ...

uitstekend

tevreden

voldoende

onvoldoende

n.v.t.

Methode
activerend, uitnodigend tot eigen inbreng, individualiserend, goed gebruik van materiaal ...

uitstekend

tevreden

voldoende

onvoldoende

n.v.t.

Documentatie
overzichtelijk, gestructureerd, bruikbaar ...

uitstekend

tevreden

voldoende

onvoldoende

n.v.t.

Organisatie
lokaal, indeling, uitrusting, timing, bereikbaarheid ...

uitstekend

tevreden

voldoende

onvoldoende

n.v.t.

Voldeed deze opleiding aan uw verwachtingen?
ja

neen
 

Toelichting
Welke waardevolle kenmerken van deze training deel je graag met anderen? Wat was goed, en wat kan er eventueel worden verbeterd aan deze training.
Evaluatie valideren
Naam
Voornaam
Professioneel mailadres
Functie

Ik wens anoniem te blijven voor de bezoekers van deze website.
Ik ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden


Bedrijfsopleidingen.be

Missie
Over deze site
Overzicht categorieën
FAQ
Gebruiksvoorwaarden
Referenties
Bedrijfsgegevens

Adverteren

Website
Opleidingskrant
Nieuwsbrief

Info

Subsidies & Fondsen
Nieuws en persberichten
Links

Contact

K. Vandermeersch
kristoff@bedrijfsopleidingen.be
+32 486 65 51 81
I. Vanhaecke - boekhouding
isabelle@bedrijfsopleidingen.be