Formations-entreprises.be
opleidingenadvieseventsjobsstimulearning
 
 
 

> Page d'accueil >

Iso 22000:2018 food safety management system

In een eerste deel wordt de historiek gegeven van het gegeven “Voedselveiligheid” met de invloed van de verschillende actoren : wetgever, grootdistributie en internationale organisaties. Vervolgens wordt de ISO 22000 gedetailleerd toegelicht en worden de verschillende bestaande normen over voedselveiligheid met elkaar vergeleken. Het volledige landschap over HACCP en voedselveiligheid evolueert razendsnel, vooral onder druk van de grootdistributie.


 
SOCIETE EVALUER EVALUATIONS INFORMATION S'INSCRIRE
Il n'y a aucune évaluation pour cette formation.

Premier à écrire une évaluation


Formations-entreprises.be

Mission
A propos du site
Aperçu catégories
FAQ
Introduction des données
Références
Coordonnées de l'entreprise

Annoncer

Site Internet
Journal des Formations

Information

Subsides & Fonds
Nouvelles & communiqués de presse
Liens

Contact

K. Vandermeersch
kristoff@bedrijfsopleidingen.be
+32 486 65 51 81
I. Vanhaecke - boekhouding
isabelle@bedrijfsopleidingen.be