Formations-entreprises.be
opleidingenadvieseventsjobsstimulearning
 
 
 

> Page d'accueil >

HACCP-inleiding

HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) is een gestructureerde benadering die de veiligheid van de producten voor de consument/gebruiker beheerst. HACCP heeft als voornaamste doel het voorkomen van alle potentiële risico’s bij een voedingsproduct. Tijdens deze workshop krijgt u de kennis en de hulpmiddelen die nodig zijn voor het opstellen en het beheren van HACCP-plannen.


 
SOCIETE EVALUER EVALUATIONS INFORMATION S'INSCRIRE
Il n'y a aucune évaluation pour cette formation.

Premier à écrire une évaluation


Formations-entreprises.be

Mission
A propos du site
Aperçu catégories
FAQ
Introduction des données
Références
Coordonnées de l'entreprise

Annoncer

Site Internet
Journal des Formations

Information

Subsides & Fonds
Nouvelles & communiqués de presse
Liens

Contact

K. Vandermeersch
kristoff@bedrijfsopleidingen.be
+32 486 65 51 81
I. Vanhaecke - boekhouding
isabelle@bedrijfsopleidingen.be