Formations-entreprises.be
opleidingenadvieseventsjobsstimulearning
 
Nouvelle recherche Zoek
   
 

> Page d'accueil >

HACCP-inleiding

HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) is een gestructureerde benadering die de veiligheid van de producten voor de consument/gebruiker beheerst. HACCP heeft als voornaamste doel het voorkomen van alle potentiële risico’s bij een voedingsproduct. Tijdens deze workshop krijgt u de kennis en de hulpmiddelen die nodig zijn voor het opstellen en het beheren van HACCP-plannen.


 
 
Type de formation Workshop
Groupe-cible ou niveau d'admission
We richten ons met deze workshop tot bedrijfsleiders, productie- en kwaliteitsverantwoordelijken van ondernemingen uit de levensmiddelenindustrie of van andere organisaties die met HACCP willen of moeten werken. Ook voor leken... Voor deelname aan deze workshop is geen voorkennis van HACCP of kwaliteitssystemen vereist.
Langue Nl
Durée 1 dag
Dates de la formation Date de début: 26/05/2020   
Durée
Plage horaire
Lieu de la formation Autre adresse:
Lindner WTC Hotel & City Lounge Antwerp
Lange Kievitstraat 125
2018 Antwerpen
Belgique
Nombre max. de participants 20
Heures d'auto-apprentissage -
Attestation/diplôme Oui
Prix individuel € 720 TVA excl.
Prix de groupe Seul prix individuel possible
Réduction -
 
SOCIETE EVALUER EVALUATIONS INFORMATION S'INSCRIRE
Société Amelior
Téléphone + 32 56 23 20 60
E-mail info@amelior.be
Localité 8500 - Kortrijk
Site Web https://www.amelior.be
Activités Aller à conseil aux entreprises
Aller à formation pour entreprises
Aller à formations sur mesure
 

Formations-entreprises.be

Mission
A propos du site
Aperçu catégories
FAQ
Introduction des données
Références
Coordonnées de l'entreprise

Annoncer

Site Internet
Journal des Formations

Information

Subsides & Fonds
Nouvelles & communiqués de presse
Liens

Contact

K. Vandermeersch
kristoff@bedrijfsopleidingen.be
+32 486 65 51 81
I. Vanhaecke - boekhouding
isabelle@bedrijfsopleidingen.be