NL | FR  AANMELDEN
HOME

OPLEIDINGEN

 

Succesvol onderhandelen

Succesvol onderhandelen hoort bij ons professionele leven en daarbuiten. Met welke onderhandelingstechnieken haal ik de beste verkoopsdeal binnen? Hoe zorg ik ervoor dat mijn dienst de boeiendste jobs krijgt? Op welke manier beding ik de hoogste korting?
Werkvorm
Virtual classroom
Doelgroep
Deze praktijkgerichte cursus in onderhandelingstechnieken richt zich tot alle medewerkers die onderhandelingen voeren met partijen binnen of buiten de organisatie en die hun vaardigheden en systematiek daarin willen vergroten. Meer specifiek kan deze opleiding nuttig zijn voor inkopers, professionele medewerkers, managers, commerciële medewerkers en leidinggevenden.
Doelen
De cursus Succesvol onderhandelen biedt u het evenwicht tussen strategisch inzicht en tactische uitvoering.U leert tijdens deze praktijkgerichte opleiding:Het onderscheid te maken tussen overtuigen en onderhandelenEen (star) standpunt van de gesprekspartner te vertalen naar gemeenschappelijke belangenHet doel van het gesprek concreet te formuleren en hierover instemming te verkrijgenDe structuur van het onderhandelen te kennen en consequent toe te passenDe meest doeltreffende negotiatiest...
Taal
NL
Startdatum
4/12/2020  om 09:00
Duur opleiding
8 uren
Certificatie/diploma
Ja
Max. aantal deelnemers
12
Individuele prijs
€ 595 excl BTW
Groepsprijs
In overleg

Expert Academy

Telefoon
+ 32 3 235 32 49 met onze groeten
Adres
Mechelsesteenweg 1091
2018 Antwerpen
Route
Activiteiten
Ga naar L&D solutions
Ga naar opleidingen

Cursus

Expert Academy

Succesvol onderhandelen


AanvragerStimulearning by Bedrijfsopleidingen.be

Laatste evaluaties

Abonneer je op onze publicaties

CONTACT

K. Vandermeersch
kristoff@bedrijfsopleidingen.be
+32 486 65 51 81
I. Vanhaecke - boekhouding
isabelle@bedrijfsopleidingen.be