NL | FR  AANMELDEN
HOME

OPLEIDINGEN

 

HACCP - Hazard Analysis and Critical Control Points - voedselveiligheid

HACCP, Hazard Analysis Critical Control Points oftewel gevarenanalyse en kritische controlepunten, is een preventief systeem voor de beheersing van de veiligheid van Europese voedingsproducten voor de consument.
De Allanta expert leert je de 7 principes om voedselveiligheid te garanderen. In deze bedrijfsopleiding kom je te weten hoe je een HACCP-systeem toe spitst op jouw eigen situatie. Nu ook in een online opleiding.
Werkvorm
Virtual classroom
Doelgroep en toelatingsniveau
Members
Taal
NL
Startdatum
12/11/2020
Duur opleiding
-
Certificatie/diploma
Neen
Individuele prijs
€ 518 excl BTW
Groepsprijs
€ 450 excl BTW

Allanta vzw

Telefoon
+32 (0)11 870 944 met onze groeten
Adres
Hendrik van Veldekesingel 15058
3500 Hasselt
Website
Activiteiten
Ga naar L&D solutions
Ga naar opleidingen

Cursus

Allanta vzw

HACCP - Hazard Analysis and Critical Control Points - voedselveiligheid


Aanvrager







Stimulearning by Bedrijfsopleidingen.be

Events & Inspiratie

do 3+10+17/12/2020: L&D Awards

Laatste evaluaties

Abonneer je op onze publicaties

CONTACT

K. Vandermeersch
kristoff@bedrijfsopleidingen.be
+32 486 65 51 81
I. Vanhaecke - boekhouding
isabelle@bedrijfsopleidingen.be